2011. január 7., péntek

2011/1


Bár ideiglenes fotómasina-hiányban szenvedek, az új év első (teljes) hete nem múlhat el bejegyzés nélkül. Persze gyöngyök nélkül sem, az eredményeket remélem hamarosan mutathatom majd. Addig is némi apró-cseprők a Cimbilimbi-ház tájékáról:

Az új év első napján a Tyúkanyó fórum játékán megnyertem Kera kecsketejes szappancsodái közül kettőt, járt még hozzá narancsos-fahéjas balzsam és szappanbugyrocska is (hogy én mennyire el vagyok maradva a kortól, azt sem tudtam eddig, hogy létezik szappanbugyor :)) Amióta Tímel barátom elhozta egyszer a narancsos-fahéjas balzsamot hogy megszimatolhassam, annyira vágytam rá, már több helyen kommenteltem érte, és lám, az enyém lett :D Köszönöm Kera! Ja, és hogy is van ez, ha Újév napján nyertem akkor most egész évben...?!?

A kellemes újévi lencse-evészet és egyéb örömek után aztán rám szakadt pár nyavalya is, nehogy már azt gondoljam, hogy a 2011-es bödönben csupa tejszín lesz a fenekéig: először egy torokfájós vírus döntött hanyatt, és mire nagyjából talpra kecmeregtem, valami allergia ütött pofon, de úgy, hogy a képem nagyjából így néz ki:


Tímel titkos tudományaival már gyógyít, anyukám meg bekent valami bölcsőzsírral, amitől legalább nem viszketek, úgyhogy nemsokára ilyen szép leszek, csak persze szakáll nélkül:



(Nem Galadrielt vagy Arwent választottam, mert annyira azért nem vagyok telhetetlen, és különben is Faramir kapitány a nagy-nagy kedvencem A gyűrűk urából :) - a regényből is)

Bízom benne, hogy hamarosan lelappad az orcám, fényképezőgéphez is jutok, akkor jelentkezem gyöngyös blogba illő bejegyzéssel! Addig is szép 2011-es évet mindannyiótoknak :D

10 megjegyzés:

  1. Nem hiszem, hogy egész évben nyerni fogsz. Nekem sem jött be az ilyen dolog. Én menstruáltam elsején és utána egész évben nem, mert babus lett bennem...
    De azért irigykedve néztem a kincseket, amiket nyertél! És ha ilyen jó kis pasi leszel, elviszel majd vacsizni?!

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy megbetegedtél, de azért csak nem vagy annyira beteg hiszen a humorérzékedet még nem vesztetted el. Jobbulást kivánok.

    VálaszTörlés
  3. Marika :DDD Azért bízom benne, hogy beindul a nyerési széria, adok egy esélyt a Szerencsejáték Zrt.-nek :) Vacsi okés, de csak ha nem kell páncélinget felvennem! A hajamat viszont tudom lobogtatni :)
    Timike, köszönöm, eléggé megijedtem amikor a tükörben megláttam magam, de bízom a gyógyulásban!

    VálaszTörlés
  4. Adrimu, nagyon jól szórakoztam a bejegyzéseden:) Mikor írtad az orkot, én nem erre gondoltam, hanem egy jobb vágásúra:) De holnap már mehetsz horimarikával vacsizni:)
    Reményeim szerint. Gondolom a Tiéd szerint is:)
    Marika év eleje-közbeni van nincs varázslata kissé más jellegű, de bevallom istenien szórakoztam rajta:) Szóval, szerintem nyerő szériád lesz az idén :)
    És mindezt jól megünnepeljük Péterváron szilveszterkor:)

    VálaszTörlés
  5. Hát...
    Tessék gyorsan meggyógyulni, fényképezőt megtalálni, lefotózni, és megosztani :-)
    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Adri!
    Fotózás terén egyszer ajánlottam már fel segítséget Neked,és ez áll még most is.
    Szépen lassan próbálok "felkapaszkodni a szakadékból",talán még jól is esne,szép gyöngyöket fotózni!
    Szóval ha gondolod...
    Mindenesetre jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  7. Jobbulást kívánok! Gratulálok a szappanokhoz, nálam is lehet most nyerni, ha van kedved...:)

    VálaszTörlés
  8. Tudod azért igazán csúnya dolog tőled, hogy nem osztod meg velünk a fényképedet a "csúcsponton"! Hátha ihletet kapott volna tőle Peter Jackson és rendez még egy Gyűrűk Urát!:-)))

    Remélem beindul a szerencse szériád, persze betegség nélkül!BUÉK!!!

    VálaszTörlés
  9. Kedves Cimbilimbi, annyira vicces vagy! (nem rossz értelemben)
    Kérlek, áruld már el, ha nem titok, miért vagy Cimbilimbi?
    Azt hittem, eddig csak engem hívtak így?
    Kaszilva

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a jókívánságokat! Timimu, szóltak, hogy kicsit lassabban fog menni a dolog? NEm vagyok türelmetlen, csak viszketek és rettentően ronda vagyok! Miklós, köszönöm, ha összeszedem magam és az arcom, szavadon foglak! Nóri, ki van csukva, szerintem Gothmog is éppen eléggé ijesztő mordori, de én most lepipálom! Bár most elgondolkodtam, A gyűrűk úrnője... inkább rendezzük meg mi! Én lennék a sötét nagyszörnyella :D
    Szilvi, aranyos vagy :) Igazából most eléggé szenvedek, és akkor már inkább nevetek magamon, mintsem hogy sírjak. A Cimbilimbi úgy jött, hogy apukám Csimbinek vagy Csimbilimbinek hívott mindig (ha nagy ritkán Adrikának, az mindig azt jelentette, hogy "gyere csak lányom, beszélgessünk el komolyan"), gimiben pedig az első napon elnevezett egy osztálytárs Cimbinek, és ez annyira rajtam ragadt, hogy néhány tanár nem tudta a keresztnevem, csak a Cimbit :) Aztán mikor beindítottam a blogot, összeraktam a kettőt :)

    VálaszTörlés