2011. január 9., vasárnap

Folytatás az előző évről :)



Avagy Ajándékok, nyeremények, egyéb jók X./3455. rész, amelyben Leoncio bevallja érzéseit Ana Mariának, ám Carmen Electra a szerelmesek útjába áll, és elárulja Jose Pedronak, hogy Leoncio és Esmeralda bűnös szerelmének gyümölcse, Pepito, a Guadalupei Miasszonyunk rendjének árvaházában nevelkedik... Bocs, ezt nem tudtam kihagyni :) Az utolsó dél-amerikai szappanopera amit néztem az Isaura volt (ifjú gyöngyösök talán azt sem tudják ki ő), ám több, napjainkban futó végtelenített sorozat tartalmát tudom, mert imádom a műsorújság tartalom-ismertetőit olvasni :D

Szóval végre gyöngy - és elsőnek idén mindjárt más gyöngyeivel ékeskedem. Ezt a gyönyörűséget Timi barátnőmtől kaptam Karácsonyra. Sosem fűztem még ilyen színekben, és mégis annyira az enyém, le sem vettem napokig. Mostanában, előző bejegyzésemben ecsetelt okok miatt, itthon kuksolok, úgyhogy kilógattam a gyöngyfűző-netező sarkomban magam elé, hogy mindig lássam. Köszönöm Timimu, nagyon.

Szép estét nektek!
Cimbilimbi - aki már gyógyulóban van, és csak fél-ork :)

11 megjegyzés:

  1. De a mi a történet vége? Leoncio elnyeri szerelme kezét? :-) Bevallom férfiasan, én végignéztem pár ilyen sorozatot, és szintén olvasom az ismertetőket. Gyönyörű ajándékot kaptál! És jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Igen nagyon szépséges ez a medál !Viseld egészséggel, mondjuk holnaptól:)!Megtudod csinálni!!!:)Mielőbbi orktalanságot (vagy orkatlanságot? de semmiképpen sem orrtalanságot) hű ez egyre rosszabb lesz:DDD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép a medál!
    Bár a pénzgyűjtésben nem vettem részt, amiből Izaurát akarták kiszabadítani, ám a film végéig szúrkoltam neki, szívből, hogy kiszabadúljon Leonció karmai közűl!
    Neked pedig jobbulást kívánok, és ha már olyan szép leszel mint Faramir kapitány(szakál nélkűl), olyan szép szőke fürtjeid is lesznek? :))

    VálaszTörlés
  4. Zsófi, találjuk ki együtt a folytatást :D Ne gondold, hogy a szappanoperákat fikázom, eszemben sincs, a gyors-ismertetőkön viszont nagyon tudok nevetni, két mondatba mennyi mindent be tudnak zsúfolni! Én is nézek ám sorozatokat, hajjaj... most a helyszínelősekre vagyok rákattanva, a CSI Miami-t ki nem hagynám, bár alig tudom követni, melyik csatornán mikor melyik évad megy :)

    Zsuzsi, :DDD Legyek orkszerűtlen, és semmiképpen sem oktalan :) Puszi!

    Gaby, tényleg, gyűjtöttünk Isaurának :D És még arra emlékszem, hogy amikor itt volt a hölgy, a fél néphadsereget kirendelték a repülőteret havatlanítani és jégteleníteni, hogy le tudjon szállni :)

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép ajándékot kaptál!
    Gratula a készítőnek!
    Neked pedig további jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű! és micsoda színei vannak!
    Tetszik az ismertetőd is:-)))
    További gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  7. Nagy szeretettel várom ennek a kis szappanoperának a folytatását. Kíváncsi vagyok a végére!!
    Az ékszer pedig gyönyörű!!! Kívánok mielőbbi gyógyulást és örülök hogy a humorod azért megmaradt!!

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű, finom, nőies kis ékszert készítettél az ajándék gyöngyökből, nagy gratula!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép medál!!! Gyönyörű!!!
    Mihamarabbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  10. Hú, az nagy munka lesz, mire megvan mind a 300 rész tartalma! :-)
    Nekem is nagy kedvencem a Miami helyszínelők csapata. Találjunk ki Horatio-nak egy szép szerelmi történetet, sok könnyel és ármánnyal. :-)
    Ilyen még úgy sem volt.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik, csodás ajándék.

    VálaszTörlés