2011. január 24., hétfő

Játék - gyöngyözni csak maradéktalanul, szépen...



Most olyan jön, ami még nem volt, én is játékot indítok! :D ! Illetve mit is mondok, folytatom, mert a mi Tímelünk indította anno. Amint azt tegnap elörömködtem, én Zsuzsinál jelentkeztem, és meg is nyertem a peyote háromszög medált, úgy ahogy kell ilyen karmával :)

Most pedig rajtam a sor, hogy továbbvigyem a Maradéktalanul stafétát. Szóval a szabályok:

1. Jelentkezni komment formájában lehet.
2. Sorsolás útján aki megnyeri az ékszert, az vállalja, hogy ő is készít maradék gyöngyből valamit, és 1 hónapon belül meghirdeti a játékot. Szerintem Timi és a kopirájtos jogásza nem fog megharagudni, ha gondolok nemgyöngyös kreatív blogbarátainkra, és csak annyit mondok, hogy fonalból, gyurmából, szalvétából, drótból, akármiből is biztosan van maradék, ne fogjátok vissza magatokat :)
3. Csak akkor tedd ki ezt a felhívást a blogodban, ha úgy érzed,jó ha sok ember játszik :) (Na, e tekintetben vannak kétségeim, de nagyon szurkolok, ne maradjak egyedül - a szerk. megj.)

Maradéktalan medálkám szó szerint maradék nélkül készült, a kék delicákat például egyenként bogarásztam elő a hobbisaroknak csúfolt kuplerájom legsötétebb mélyéről. Mivel a maradék az ugye kevés, nem lett egy giga, 3,5cm az átmérője.

Aztán mikor kész lett, arra gondoltam, sokatoknak kevésbé konzervatív színvilág a bejövős, és mindjárt a citrus-koktél Annild bogyó jutott az eszembe, ahol a fehér kásákat keresgéltem mélybányászati módszerekkel. Úgyhogy mindkettőt meghirdetem, a nyertes azt kapja, amelyiket jobban kívánja (esetleg mindkettőt, de ahhoz meg kell vesztegetnie valamivel :))



Kommentelési határidő legyen február 5. péntek éjfél. Óra indul :)

20 megjegyzés:

  1. Első? :O

    Első!!!

    Mindegy, hogy melyik, mert Cimbis mindkettő!

    Húúú, ezt ki nem hagyhatom, hátha szerencsém lesz!

    VálaszTörlés
  2. Én is jönnék játszani! Már próbálkoztam párszor a maradéktalanul játékban, de még egyszer sem nyertem. Remélem, most szerencsém lesz! Én az elsőt választanám! :)

    VálaszTörlés
  3. De jó lányok, köszönöm, hogy jöttök :) Féltem, hogy magamra maradok, de most már sorsolás is biztosan lesz :D

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretnék jelentkezni! :)
    Nagyon örülök neki, hogy előástad ezeket a kék gyöngyöket... Ez a kék pont az én színem! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádnám hordani azt a kék medált, remélem megnyerem, mert maradék az akad nálam is bőven.

    VálaszTörlés
  6. Már úgy szerettem volna egy ilyen játékba benevezni! :) Maradékom van, remélem én nyerem meg ezt a gyönyörű kék medált :)

    VálaszTörlés
  7. Hű csajok de jó, minden várakozásom túl van szárnyalva :) Susu, Timi, Ági, köszi hogy jöttetek!

    VálaszTörlés
  8. Eddig nem akartam játszani ilyet, de meggyőztél! a kéket szeretném, ha lehet. Megyek válogatom a maradékaimat. Meg különben is február 5.-én lesz a névnapom és a saját játékom vége. Kell valami újat hírdetnem. :)Úgyhogy csak ügyesen. ;)

    VálaszTörlés
  9. És kukkants be, van egy meglepim! (NEM díj:)

    VálaszTörlés
  10. Elővételi jogod van, de sőt, mit is beszélek, valójában ajándéknak szántam!:)

    VálaszTörlés
  11. De jóóó!! Ágota, nagyon jó, hogy játszol, jó lesz ez nagyon :) Belinda, ugrálok, mint kismajom, pedig már elég nagy majom vagyok :D Nagyon-nagyon köszönöm!!!! Bocs a felkiáltójel-túltengésért, alig bírok magammal!!

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépek! Én is játékba szállnék értük :)

    VálaszTörlés
  13. Jöttem lesni, milyen szépséget készítettél! Azért Cimbi nem úszod meg könnyen,lesz dolgod a sorsolással!:D

    VálaszTörlés
  14. De jó, szia Angi! Ha megnyered, majd csinálsz maradékból egy olyan klassz sparkly wheel-t, aztán megyek érte játszani egy új körre :)
    Zsuzsikám, ha maradt maradék, gyere szállj be :) Ma megérkezett a te maradéktalan medálod, itt is köszönöm!!

    VálaszTörlés
  15. Timi és a kopirájtos jogásza nem haragudott meg, csak furcsálják,hogy megmásították a szabályt a tudtán kívül...jogában áll bármelyik írányzat képviselőjének indítania egyet a saját maradékaira. Ahogyan ezt a varrósok meg is tették, még Cseresznyevirág maradéktalanulja kapcsán :)

    Jelentkezem a barack színűre, és ha én nyerem, visszakonvertálom a szabályokat úgy, hogy 2 ékszer fog készülni. Egy tovább viszi az én játékomat, a másik a Tiédet:)

    Na, ha ezt én nyerem, tuti lesz susmus mindenféle részrehajlásról:):):):)

    VálaszTörlés
  16. Mindkettő gyönyörű, nekem a kék talán picit jobban bejön (lehet, konzervatívodok??::)) Szóval jelentkezem a játékodra az esélytelenek totális nyugalmával, és a maradékgyöngyök, fonalak, gyapjúk kiló- (mit kiló? mázsa!!) számu birtokosaként! Irtó ari ez a játék::))

    VálaszTörlés
  17. Tudod mit Cimbi? Jelentkezem. Aztán majd megint visszahozod .:))))Nekem a kék medál tetszik nagyon-nagyon!! Én sosem fogok ilyen szépet fűzni :(.Vagy esetleg csak akkor ha majd elég vén leszek, hogy ne viselhessem :DD

    VálaszTörlés
  18. Maradékok nálam is fellelhetők, játszanék én is! A kék a kedvencem, ezért a kék medálkáért szállnék ringbe.

    VálaszTörlés