2011. január 23., vasárnap

Még mindig nincs vége :)

Avagy Ajándékok, nyeremények, egyéb jók XII/5678. rész, melyben - Zsófi blogbarátunk kívánságára - Horatio Caine, a Miami Dade megyei rendőrség cukorfalat vörösfejű, szomorú tekintetű főhelyszínelője, egy határokon átívelő nagyszabású cukornádmaffia ügyének felgöngyölítése végett Santa Cruz da Esperança kies városába érkezik. A szálak Don Gaspar de Portola mostohaleányához, Carmen Electrához vezetnek, aki amellett, hogy nyakig van apja cukornád-üzelmeiben, fennmaradó idejét Leoncio és Esmeralda bimbózó szerelmének tönkretétele és a Horatio felbukkanása jelentette veszély elhárítása között osztja meg. Ne hagyja ki az évadzáró epizódokat! Folyt. köv., ha Zsófi besegít, mert nehéz dolog ám a forgatókönyv-írás :D

Szóval ha egy biznisz beindul... Január elsején nyertem meg Kera kecsketejes szappancsomagját - kérem szépen, így működik az univerzum! A bőrnyavalyám idején gondolni sem mertem volna illatfelhős, kőolaj-származékos, vegyszeres mosdókencékre, és jött a kecsketejes szappan, ami többek között kiváló az ilyes bajokra. Aztán igencsak fogyóban volt a gyöngykészletem - és az égiek az én nevemet tolták oda Dóri, a Gyöngytyúk webbolt nyereményjátékának sorsolásán! Itt is köszönöm a sok gyönyörű Miyuki gyöngyöt Dóri, már készülnek a készítmények, mutatni fogom a gyöngyforrás megjelölésével :)



Bírjátok még cérnával? Kedves blogbarátom, Pálfalvi Zsuzsi maradéktalan játékára is bejelentkeztem, és enyém lett ez a csuda klassz peyote háromszög medál. Köszönöm szépen Zsuzsi! Mivel ez staféta-játék, nemsokára én is felteszem a maradék gyöngyökből készített nyereményt, gyertek majd kommentelni érte :)



És végül, de egyáltalában nem utolsósorban: két gyöngybarátom is érdemesnek tartott arra, hogy díjat adjon nekem: egy nagyon kedves gyöngycsibétől, Timikétől kreatív díjat, az általam igen nagyra becsült Ládikótól kreatív blogger díjat kaptam. Köszönöm Timi, Ildikó, sokat jelent nekem, hogy vagytok, és hogy jöttök! Szeretettel adom tovább a díjakat minden ittlévő kreatívkodó blogbarátnak, nektek, mert megérdemlitek :)


8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményekhez és a dijhoz is.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Fergeteges évkezdet! Szuper!!!

    VálaszTörlés
  3. Az alábbi retró nóta jutott eszembe:
    "nem lehet megunni,ez az amit nem lehet megunni!" :) :)
    Kedves Adri!
    Csak így tovább!
    Mármint a forgatókönyv írást,a "kommentelést",a gyöngyfűzést,és kívánom hogy ez a rendkívüli szerencséd,se hagyjon el!
    A díjaidhoz pedig szívből gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Végre itt a folytatás, már nagyon vártam és várom a többi részt is!
    Gratulálok a díjakhoz és az ajándékhoz!

    VálaszTörlés
  5. Ha egy üzlet beindul....! :-)
    Gratulálok a nyereményekhez, kívánok, hogy még sokáig tartson a nyerő széria!
    5679. rész Horatio kihallgatja Carment, aki teljesen belebolondul hősünk szomorú tekintetébe, és miután közösen teszik nyereségessé a cukornád üzemet és leszámolnak a maffiával, Horatio úgy dönt végleg szerelmével marad. Bogotába költöznek, a záró jelenetben a naplementében elcsattanó csók teszi felejthetetlenné sorozatunkat.
    Happy End!

    VálaszTörlés
  6. Jó emberekkel jó dolgok történnek! :)

    VálaszTörlés
  7. Hát Cimbi, jót derültem ezeken a bejegyzéseken...még a végén kiderül, hogy valami nagy írónó vagy álnéven.:DD Gratulálok a díjakhoz és a nyereményekhez, neked aztán érdemes játékra jelentkezni!:))

    VálaszTörlés
  8. Cimbike!
    Igazi "szerencsefia" vagy....remélem, hogy már az egészség is rendben, hogy felhőtlenül tudj
    mindennek örülni!
    Tiszta szívből gratulálok!

    VálaszTörlés