2011. február 4., péntek

Új sorozat :)
Réges-régen egy-egy szívemnek kedves TV-sorozat végén szomorúan búcsúztam el James Onedintől, Benyovszky Mórictól... van itt még valaki, aki emlékszik arra az időre, mikor hétfőn nem volt TV adás és keddenként mentek a sorozatok? Hát, manapság ilyen gondok nincsenek, újra és újra, sőt egyszerre több csatornán követhetjük ifjúságunk és további korszakaink sorozatait, és újakból sincs hiány - inkább túlkínálat, szerény véleményem szerint.

Úgyhogy nálam is itt az ideje egy új sorozatnak, a tartalmi ismertetővel nem untatnálak benneteket, csoda hogy eddig is bírtátok :) Sorozatunk címe P.I.F. - Ajándékozási ügyek. Az első rész előkészületei akkor kezdődtek, mikor blogkorszakom hajnalán jelentkeztem Nórihoz, első blogbarátomhoz piffelni. És a héten csöngetett a postás és ezt a két szupersztárt hozta nekem :) Ez az én kétszeresen is saját, külön bejáratú Nóri-szettem, mert nemcsak hogy nekem készült, de a mindkettőnknek kedves görög sziget, Korfu színeit idézi! Nórit ugyanis akkor zártam végérvényesen és visszavonhatatlanul a szívembe, mikor korfui nyaralásuk alatt Spiros-vadászatra indult a kedvemért. Ilyen a gyöngyös blogbarátság :)

Köszönöm Nóri, gyönyörű a bogyó is, a karkötő is, nagyon szeretem mindkettőt! És köszönöm a fotókat, amiket tőled csakliztam.

Az én ajándékaim is készülnek már, úgyhogy Ildikó, Zsuzsi, küldöm a postást nemsokára! Lara, neked is küldeném, de címet nem kaptam, ha erre jársz, dobj egy e-mailt.

8 megjegyzés:

 1. Én az irigykedő, de rendkívül jószándékú távoli unokatesó vagyok. Szeretném kifejezni tetszésemet, az ajándékba kapott ékszereid csodásak!!!

  VálaszTörlés
 2. Beállok a csendben sárgulók sorába::))
  Egyébként az hogy lehet, hogy Te emlékszel Onedinékre??? meg a hétfői adásszünetre?? A fotód alapján max. 25 évesnek gondollak!!

  VálaszTörlés
 3. Szuper ügyes a Nóri...nagyon szépségeseket kaptál Cimbi! Én nem sárgulok hanem már zöld vagyok...persze nem rossz indulatú irigységtől!
  Cimbi lehet,hogy mesélték neked a szüleid.....sajnos én emlékszem a sorozatokra és a hétfőn kimaradó adás szünetre,de TE!

  VálaszTörlés
 4. Kiskezét Csókolom!
  Jelentkezem...
  Abba a táborba tartozom akiknek része volt a hétfői adásszünetben és a keddi sorozatokban! :)
  Mondjuk rajtam látszik is :),mostanában mikor meg kell mozdulni meg már érzem is! :) :)
  Csodaszép ajándékot tetszett kapni,gratulálok hozzá,viselje egészséggel!

  VálaszTörlés
 5. Ugye fiúk-lányok, milyen szép van nekem! Aranyosak vagytok, és nem is maradtam egyedül mint régi idők tudója :) Dóri, adj hozzá húszat :D
  De sokat nem foglalkozom vele, csak néha elcsodálkozom, hogy már megint eggyel több nap van az éves szabadságos törzslapon...
  Miklós, te a legszebb férfikorban vagy, és azért kicsit más a leányzó fekvése, ha a kemény sporttól fáj itt és ott, mintha a csúz szaggatna!

  VálaszTörlés
 6. Hát Cimbikém, akkor nyertem::)) +2-vel::)))) Pár hét múlva meg már +3-mal fogok vezetni ......

  VálaszTörlés
 7. Imádtam azokat a hétfőket, mert apukám ilyenkor hajlandó volt sakkozni velem!:) Azért ez jellemzi a gyermeki lélek igényeit (vagy csak az enyémeket?:)
  Gyönyörű a cucc!

  VálaszTörlés