2011. március 13., vasárnap

Krisztának és Zsuzsinak ajánlom...



...de az enyém!!! :D Az elmúlt hetek óriási sikerélménye volt, hogy sikerült végre megfűznöm életem első Flower-power virágát. Lányok, akik már túl vagytok rajta, biztosan elnézően mosolyogtok, én pedig most már vigyorgok mint a tejbetök :) Számát sem tudom, hányszor dobtam félre azt a bizonyos egyszirmos mintarajzot, meg a nyeklő-nyakló, szoros, sehogy sem kinéző félvirágokat. De eljött az idő, mégpedig Zsuzsi blogbarátom hozta el, amikor segítséget kért a fűzésmenettel kapcsolatban. Mondom magamban, nem eshetek olyan szégyenbe, hogy nem tudok segíteni, előkapartam a fotósorozatot, amit még évekkel ezelőtt elmentettem, és nekiláttam. Mondanom sem kell, ugyanúgy szenvedtem mint anno, viszont akkor még nem voltak blogbarátaim, most pedig már vannak :) Be is kopogtattam Krisztához, aki akkoriban tett közzé egy szép virágot. Ő pedig, a jó tündér, fogta magát és fűzött egyet hipp-hopp, és közben számolta és írta nekem a szemszámokat, menetet :D

Mit is mondhatnék? Meg sem tudom köszönni a segítséget, ihletet, kedvességet, barátságot amit a gyöngyöknek és a bloggernek hála kapok. Olyan jó itt köztetek :)

Első FP-met jó nagy kásából fűztem, hogy ne szenvedjek annyira az első soroknál. Jó giga lett, 7 cm az átmérője a drágámnak :) Már készül több kistestvér, jövök majd mutatom!

Köszönöm a bizalmad Zsuzsi, no meg hogy rávettél a megfűzésére, és köszönöm a segítséget Kriszta!

Minta: Holle Randy. Thank you, vielen dank!

24 megjegyzés:

  1. Én még mintát sem mentettem el.... Szóval, büszke vagyok rád és GRATULÁLOK!!!! És irigyellek! Főleg, belegondoltam, hogy ezentúl 'kénytelen' leszek a blogodon nézni a sok színes virágot! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, megért minden szenvedést!!!! :)))
    Ügyes vagy!!! :)))

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép lett, megérte a sok-sok fáradozás:-)))

    VálaszTörlés
  4. Ahogy olvasom nem vagy egy feladós típus! :)
    De azt hiszem ez látszik is első FP medálodon!
    Illetve nem látszik,hogy az első! :)
    Remek színekből készítetted,nagyon szép munka!
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Adri, hiába a kitartás mindig meghozza az eredményét! Nagyon szép virágot fűztél, ha egyszer én is nekiállok, Hozzád fordulok tanácsért!

    VálaszTörlés
  6. Csodálatosat fűztél!!! Gratulálok a türelmedhez, kitartásodhoz! Andinál megnéztem "élőben" a tiffany virágot, hát szenzációs!!!:) Lehet, hogy írtam már, akkor bocs... nagyon szép!

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép lett, és tényleg nem látszik ám, hogy "első" darab. Húúú! Nagyon-nagyon tetszik!
    Ez a minta nekem is mumus, én még bele sem mertem fogni (pirulós szmájli :D )

    VálaszTörlés
  8. Szuper lett. Ismét felnézek Rád! Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal (írókkal:)! Gyönyörű!!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok hozzá, tökjó lett! :) Egyszer majd talán én is megpróbálom, legalább már tudom kihez fordulhatok majd segítségért :)

    VálaszTörlés
  10. Cimbi ezt tökéletesen elkészítetted!!!!!!!!!!!Már jó ideje nekem is tervbe van véve, de mindig úgy jártam mint Te és csak rakosgatom a mintát. Háát egyszer majd rászánom magamat! Neked gratulálok, mert nagyon szép lett!!!

    VálaszTörlés
  11. Ügyes kicsi lány vagy Te:)
    És most fűzhetek én is ....mikor meglátom valhol, feléled a vágy:) Majd a színt kitalálom:) Citromsárában jó is lesz azt hiszem....

    VálaszTörlés
  12. Valamikor az ősszel én is napokig próbálkoztam a virág megfűzésével, még végül 3 sikertelen próbálkozás után sikerült egy egyoldalast kikinlódni. Igy telejesen átérzem az örömöd, én azonban, azóta félek mégegyszer hozzákezdeni. Gratulálok, és alig várom, hogy lássam a többi Flower Powert.

    VálaszTörlés
  13. Csodaszép lett a virágod! már nagyon várom, hogy a többit is megláthassam! :-)
    A segítséget nagyon szívesen! Bármikor szívesen segítek ezután is, ha tudok.:-)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szép lett, a színe is nyerő nálam! Én már nagyon rég megfűztem a kisebb változatot, "csak" egy 15-ös kásából készült láncrészt kellene összedobjak neki!:)
    Érdekelne, hogy mégis mennyire nagyok azok a kásák, mert igen látványos, én is szívesen fűznék egy gigantikus példányt is!:)

    VálaszTörlés
  15. Megérte küzdeni vele nagyon szép lett...a következő már könnyebb lesz!!!!!
    Ennek a virágnak az elkészítése....a számoláson múlik...könnyen beszélek így utólag...bevallom nekem is okozott némi fej törést mire megfűztem!!!
    Köszi a névadót!!!!!!

    VálaszTörlés
  16. Nagyon szép lett!!! Megérte a sok fáradozást! :)

    VálaszTörlés
  17. Jaj de örülök, hogy részem lehetett még ha még oly kicsiny is a sikeredben,annyira szép lett!!!! ...és most aztán rajtam a sor! lehet hogy sokat fogok Neked nyafogni, de akkor is megcsinálom.

    VálaszTörlés
  18. Szia Cimbilimbi! Írtam neked emailt a blogodon jelzett címre, de van egy gyanúm, hogy nem ment el. Valami olyasmit írt ki a gépem hogy nem jó a cím. Kérlek jelezd vissza számomra a sandor1226@freemail.hu címen hogy megkaptad e. Vagy írj egy elérhetőséget nekem. Köszönöm.
    Sándor

    VálaszTörlés
  19. Szia Cimbilimbi! Azt hiszem most átment az email. nem volt hibaüzenet. Az ékszereid csodásak...

    VálaszTörlés
  20. Genial te ha quedado preciosa.........ya tienes una seguidora más.....te dejo mi blog para que pases ha hechar un vistazo si te apetece

    VálaszTörlés
  21. El blog es el siguiente: elmundodeveredita.blogspot.com

    VálaszTörlés
  22. You really made a lot of flowers, very nice

    VálaszTörlés