2011. március 9., szerda

Most már tényleg tavasz akar lenni :)



Akármerre járok a blogoszférában, szinte minden gyöngycsibe és tyúkocska tavaszi színekbe öltöztette blogját, és szebbnél szebb, ragyogó színekben pompáznak a szezon gyöngyös és egyéb kézműves alkotásai. Olyan jó ez a zsongás, kisimítja a mindennapos kis földcsuszamlások okozta gyűrődéseket, ráncocskákat...

Tavaszi témában jelentkezem én is. Az első mindjárt egy re-make, többszörösen is. Első hóvirágomat már régebben bemutattam. Ez a második igazából a negyedik :) Ismertek, állandóan szómenésem van, ezt is elmesélem: Történt ugyanis, hogy Szilvinek megtetszett a hóvirágom, és kért egyet. Örömömben mindjárt bartert ajánlottam, én kértem tőle egy ilyen szívecskés kulcstartót. A biznisz megköttetett, Szilvi már rég elküldte a szívet, én is nekiláttam. Kicsit lassan ment a fűzés, mert hetekig fájt a balabbik kezemen a hüvelykujjam, és persze balkezes vagyok, úgyhogy a kevésbé suta kezem szinte használhatatlan volt :( Nagy nehezem elkészültem, aztán a postán sikeresen elvesztettük a csomagot (meg még néhány levelet...) E-mail megy, új hóvirág fűz, családtag kéretik feladni, két másik csomaggal együtt. Tegnap hív a barátnőm: Te, milyen édes vagy hogy küldtél nekem egy ilyen cukor hóvirágot :) ?!?!? Hát olyan apróságok nálunk nem számítanak, hogy a három csomag három címre kellene hogy menjen :D E-mail küld, hóvirág fűz, Cimbi s.k. felad postán, árgus szemmel figyelve a postás kislány kezét, nehogy elsuvadjon a harmadik hóvirág! És a boldog végkifejlet: gazdára talált a tavasz kicsi hírnöke, mégpedig célzott és jogos gazdájára! Remélem előcsalogatja neked a tavaszt Szilvi :) A mintát ismét köszönöm Rékának, csak picit nyúltam bele :)



A kokárdának nincs ilyen kalandos története. Mano-nál találtam a prototípusra, köszönöm neki, hogy megengedte a másolást. A damil még lóg belőle, mert kitűző alapra vár.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, három kedves gyöngyös lány: Magdi, Erika és Mimmo is megtisztelt azzal, hogy díjat küldött nekem. Köszönöm, nagy örömmel :) Fogadjátok tőlem mindannyian, akik ide jártok és akikhez én járok feltöltődni ihlettel, szépséggel :)

12 megjegyzés:

  1. A posta nem veled van!
    A hóvirágodban az a jó, hogy nem hervad el:) Igaz az igazi után meg nyílnak a többiek:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyeske a hóvirág, reméljük valóban elhozza végre a tavaszt!!! A kokárda is csinos lesz kitűzve a kabátkádra!:)

    VálaszTörlés
  3. Hát?? :)
    Mit is mondjak? :)
    Sok szép virágot láttunk már tőled gyöngybe öntve,többek közt hóvirágot is már,nem is olyan régen!
    Az is,ez is nagyon szépségesre sikerült!

    És ez a kis történet?? :)
    Mintha írói véna is lenne pici,nem lehet?? :)

    A kokárdád is tetszetős lett,és ami a lényeg,hogy ahogy olvasom nem csak dísztárgy,hordható is lesz!!

    A díjakhoz gratulálok,és utoljára de nem utolsó sorban,tetszik az új "köntösöd"!! :) :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édes ez a hóvirág!!! :-)

    VálaszTörlés
  5. Jólesik hozzád jönni, sőt mindig várom az új bejegyzéseidet, hogy végre lássak kezedből kikerült csodákat és olvasgathassam érdekes és vidém történeteidet. Gratulálok a dijhoz.

    VálaszTörlés
  6. Imádom a bejegyzéseidet:) Vidámak, mint Te:) Ibolyát is fogsz fűzni?

    VálaszTörlés
  7. Jó meglátogatni Téged! Olyan szép a blogod új ruhája, a gyöngyeid, és imádom olvasni a történeteidet. Gratulálok a díjadhoz! Jó helyre érkezett meg!

    VálaszTörlés
  8. Türelem hóvirágot terem! :) Nekem :)
    Élőben még szebb, mint képen!!!!! ;)
    KÖSZÖNÖM!!!! <3
    Reméljük a tavaszt is elhozza!

    VálaszTörlés
  9. A hóvirág kalandjai. És vajon most hol járnak? :)

    VálaszTörlés
  10. Adriiiiii! Tényleg meghozta a tavaszt a virágod!!!! ;) Olyan szép idő van azóta itt ! ;) Ezerrel süt a nap... :D

    VálaszTörlés
  11. ...és ím tényleg megjött a tavasz. Ismét aranyos kis hóvirágot alkottál.

    Grat a tengeri csillaghoz is! :)

    VálaszTörlés