2011. május 2., hétfő

Itt vagyok!



No, az április nem az én hónapom, legalábbis blogolás tekintetében :) Pedig fűztem, csak valahogy mostanában a semmitbenemfejezős időszakot élem... Remélem, május az elvégzés, kicsinosítás, no és a szebbnél szebb blogképek ideje lesz!



Egyet azért befejeztem, kedvenc sógornőmnek készítettem születésnapjára incifinci flower power medált, és kis leveles fülbevalót. Kérem szépen, azok a gyöngyök metálosan csillogós világoszöldek, aranyak és ezüstök, nem pedig szürkék - új fényképezőgéppel kísérletezünk (a régi beadta a kulcsot, pont mikor képes voltam önállóan is nézhető fotót készíteni vele :() - még igen kevés sikerrel. Az idő is borús volt mikor fotóztunk, ennyi sikeredett. Élőben szebb ám és tetszik a tulajdonosának, viselje örömmel!

Végül de egyáltalában nem utolsósorban kívánom a legszebbeket, legjobbakat Nektek anyukák, nagymamák, dédikék, és kívánom magamnak, hogy az én anyukám még hatvan éves koromban is pöröljön velem - tudjátok, azok a bizonyos mondatok, amik úgy kezdődnek, hogy "Édes kislányom..." - és akkor jöhet alkalomtól függően a "... hogy nézel ki, veszed le azt a göncöt", "... azt nem úgy kell, add már ide, erre sem vagy képes", "... hányszor mondtam, hogy az óra járásával megegyező irányban kell keverni a krémet" folytatás :) Még sokáig szeretném hallgatni mindezt, Mama!

11 megjegyzés:

  1. A májusra vonatkozó mondataidra válaszolva: "úgy legyen:)" De látom, a blogod szépen kitavaszodott már:)
    Fényképezőgépes problémáidat maximálisan megértem: most, hogy van új (jobb, okosabb, drágább), derült ki, hogy a régi kis vacakom milyen szuper képeket csinált:( Szoktál Picasaval korrigálni? Rájöttem - időben -, hogy rengeteget lehet vele javítani egy fotón.
    Anyáknapi szösszeneted pedig irtó kedves és igaz!
    Pussz!

    VálaszTörlés
  2. Én is örülök, hogy itt vagy! Szép a blogod, és te is szép vagy! De jó látni Téged is, meg ha kicsiben is fent a sarokban, de örvendek Neked!:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a szett, nagyon eredetien mutat azzal a levélkés fülbevalóval. Az édesanyák pedig élcelődéseikkel együtt tökéletesek, és nagyon szeretjük őket.

    VálaszTörlés
  4. Én meg szívesen hallgatnám újra! :) Nagyon helyes a cucc így elborulva is.

    VálaszTörlés
  5. Szépségeset készítettél sógornődnek,nem is csoda,hogy sikere van!
    És remélem májusban már valóban úgy lesz ahogy írtad,kevesebb külső körlet :),több gyöngy,fotózás és blogolás! :)
    Ja,és engem is beírtál valahova,ugye?? :) :)

    VálaszTörlés
  6. És ahogy nézem,a május nem is indult olyan rosszul!
    Dőlnek az ajándékok! :)

    VálaszTörlés
  7. Drága Cimbi!
    Jó volt olvasni a bejegyzésed! Én el is felejtettem az Anyák napját. Csak amikor a fiamtól egy csokor virágot kaptam, kaptam észbe. Rájöttem, mióta Anya meghalt, 3 éve, valahogy kizártam az Anyák napját. Pedig ez butaság.
    Most itt Nálad jó volt újra Anyáról olvasni, az ANYÁRÓL.
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon csinos a kis szett,amit sógornődnek készítettél! Ne légy elégedetlen önmagaddal, a május mindent megold! Én is benne reménykedem!:D
    A sárga tulipánok máris klasszak és feldobnak mindenkit, ha erre járnak!:)))
    Igen, igen..., igazad van, ami az édesanyákat illeti! Én most pont ezt "élvezem" és ilyenkor anyák napja környékén el is szégyellem magam, ha sokszor felbosszantom magam az intelmein, pedig addig jó, tudom...Hálás vagyok a sorsnak!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik az ajándék szetted,és örülök hogy újra olvashattam Tőled, és ékszert csodálhattam Nálad, mindez már hiányzott:))Várom a folytatást...

    VálaszTörlés
  10. De jó volt olvasni a soraidat :)) A szett pedig tökéletes!! Én most kezdek ráhangolódni ismét!!!:))))

    VálaszTörlés
  11. Thanks for using my tutorial, I would be very happy if you can add a hint where you got the tutorial from
    thanks
    Holle

    VálaszTörlés