2012. március 4., vasárnap

Segítség! Nincs bloglistám :((


Kedveseim, segítségért fordulok hozzátok. Már jó ideje nem tudtam új blogokat felvenni a bloglistába. Mikor felveszem az újonnan begyűjtött blogokat és azt mondom Mentés, fent megjelenik a Mentés... üzenet, és ennyi. Egyszer kipróbáltam, órák hosszat nyitva hagytam az (bloglista konfigurálása) ablakot, zéró eredménnyel. Gondoltam, kipróbálom a törzsi varázslást, néha segít... kitöröltem a modult, aztán újra hozzáadtam. Illetve adtam volna, mert sajna nem tudtam menteni :(

Ha van valaki aki tapasztalta ugyanezt a problémát és megoldást talált rá, dobjon egy kommentet, nagyon-nagyon megköszönöm! A Blogger háza táján is kerestem a választ, de csupán ezeréves bejegyzéseket találtam, hogy dolgoznak rajta... hát ezzel nem megyek sokra. Egyébként vagy én keresek rossz helyen, vagy a Blogger nem szeret velünk szóba állni, mert Blogger hibalistákat találtam, de olyan felületet, ahol írni lehet nekik, nem.

Bocsi, hogy ezzel szórakoztatlak benneteket vasárnap délben, de kezdek pipa lenni, ilyenkor a pöcö szétlövésénél biztos jobb, ha megosztom a bánatom. Ha mást nem, együtt búsulhatunk :)

___

FRISSÍTÉS: KÖSZÖNÖM a tanácsokat, ötleteket, tényleg a mennyiség okozta a gondot! Olyan sokatokat szeretlek, hogy azt már nem bírja a Blogger :))) Így most három bloglistám van, észben kell tartanom, hogy ne csak az elsőt nézzem... De ne legyünk telhetetlenek, igaz? ;)

10 megjegyzés:

  1. Cimbike!
    Segíteni nem tudok...de nálam is ugyan ez a helyzet...úgy hogy én is várnám, ha valaki tudja a megoldást!Pusszantyú!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nekem már hetek óta ilyen, azt hittem valamit elrontok kezdőként. Szóval, többen várjuk a megoldást...
    Üdv: Móni

    VálaszTörlés
  3. Nálam is előfordult már párszor, aztán magától helyreállt. Legutóbb nem tudtam senkit hozzáadni követésre, töröltem a listából pár blogot, akik már legalább egy éve nem posztolnak és sikerült. Azt szokta nekem is kiírni, hozzak létre új listát, mert nem követek senkit :) Aztán másnap csak megjelennek...

    VálaszTörlés
  4. Nálam hetek óta pontosan ez a probléma állt fenn. Valószínűleg "telítődött" a bloglista, azért nem volt hajlandó felvenni új blogokat. A megoldás: újabb (2.) bloglistát hoztam létre. Azzal már minden oké. Az újabb blogokat már oda mentem el.

    VálaszTörlés
  5. Na szép. Az sem OK, hogy korlátozott a feltölthető dolgok össz mérete, de hogy a bloglista is...
    Nekem azt írja ki időnként, hogy jelenleg egyetlen blognak sem vagyok követője:) Helyráll egy órán belül. És van egy olyan blog a listában,amit nem vettem fel,valami hoki rajongó angol pasié, és az a vicc,hogy a kezelő felületen nem is látni, tehát nem tudom törölni!
    Én sem találtam felület,ahol hisztizhetnék a blogger irányában.

    VálaszTörlés
  6. Volt olyan hogy hetekig nem lehetett semmi uj blogot hozzaadni a listahoz aztan egyszercsak mukodott.
    Mint minden programnak es mint minden ilyen formanak mint a bloggerelofordulnak ilyen "bug"ok amiket elore nem latnak.
    Amit en szoktam csinalni az hogy a sajat listamat akiket kovetek kinyomtatom es ha osszedolne a blog valamiert akkor megmaradnak a blogok cimei megis.
    Mindenesetre valoban bosszanto az egesz de csak turelem :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm lányok, sikerült, most van három bloglistám, kicsit többet kell bogarászni, de legalább látom őket :))

    VálaszTörlés
  8. Cimbi, nagyon jó ez az új fejléc! Tudom, nem ide tartozik, de most vettem észre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ami! Saját gyártmány - mármint összelopkodtam a pillangókat meg a szívecskéket, de aztán én raktam egybe a képet :)

      Törlés
  9. Nem lehet, hogy megtelt, mert úgy tudom 200 blogot tudsz rendszeresen olvasni!

    VálaszTörlés