2010. november 29., hétfő

Hull a hó, hull a hó, mesebeli álom...Ahogy blog- és nemblog-barátaimtól hallom, változatos időjárási képet mutat az ország, a hótól az ónos szutymón keresztül az esőig volt mindenféle az utóbbi napokban. Nálunk hó volt, igaz vizes, nehéz, de legalább 20cm. Bemelegítésnek (behidegítésnek?) nem rossz.

A képeket kedvenc időjárásjós-honlapomról, a metnetről csakliztam Sauber-Bmw és 174ps készítette őket tegnap, remélem nem haragszanak meg érte, főleg, hogy reklámozom őket egy kicsit :D További szépséges képeket a mediterrán ciklon következményeiről ITT láthattok. Ezekkel a csodás Sopronban készült fotókkal kívánok magunknak szép hetet!

5 megjegyzés:

 1. Gyönyörű :)
  A hugomék Nagycenken laknak, Soprontól 10km , ott is ilyen szép, és nem olvad el , pont most mesélte nagy örömmel :):):)

  VálaszTörlés
 2. Mennyire jó a hangulata a két képnek! Egészen karácsonyi hangulatom lett tőlük. Köszi. :) Mivel Sopron nincs is olyan messze tőlünk így meg külön köszi.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép képek... legalább nézegetem a havat...
  Nálunk hétágra süt a nap! Az előbb sétáltam a kicsimmel és komolyan hunyorogni kellett olyan erős a fénye. Pont, mint tavasszal, olvadás után amikor már érdemes a hóvirágot szedni. Ez Pécs, Üszög földrajzilag...

  VálaszTörlés
 4. Szuper képek :) minket Pesten kapott el a hó, csodálatosan szép volt de izgultunk, hogy nem tudunk majd miatta hazajönni. Azért sikerült, de az autópályán kicsit féltem. Itthon viszont még nem esett semmi .... :)

  VálaszTörlés
 5. Én láttam személyesen is,élőben is ilyen szép,sőt még szebb! :) Sopron vonzáskörzetében lakunk. :)

  VálaszTörlés