2011. február 7., hétfő

Száva nekem :)

Még a tavalyi csikorgó télen beneveztem Cseresznyevirág játékára, ahol Veronika saját tervezésű Száva medálját készítettük el egymásnak. Én titkosan kértem, vagyis a csomag megérkeztéig nem tudtam, kitől kapok. Mikor a borítékon megláttam a feladó nevét, tudtam már, hogy mázlista vagyok a javából, mivel aki nekem készített nem más, mint kedves blogbarátom Magdi, akinek munkáit még a blogolás kezdetei előttről ismertem az egyik gyöngyös fórumról. Szeretem nagyon az ékszereit, gyönyörűen, pontosan dolgozik, mindig különösen örülök, mikor új bejegyzést találok tőle az olvasnivalók listájában :)

Hogy mutassak is valamit végre? Nos, nézzétek, ezt a gyönyörű szettet kaptam, mert Magdi továbbgondolta a mintát és karkötőt is készített! Olyanok a színei, mint egy tavaszi virágoskert, a lilák finomak, a zöldek ragyognak, a méretek tökéletesek, mintha csak Magdi belebújt volna a fejembe, és kitalálta volna, minek örülnék :)

Nagyon köszönöm Magdi, csak annyit kívánok, hogy a neked készített Száva meglepetés is legyen akkora öröm, mint az enyém!





A képeket Magdi készítette, az ő engedélyével teszem fel őket - én is fotóztam, de azok nem adják vissza a színeket, még fotószképes gyötrés után sem :)

Az én Szávám is útnak indult, remélem hamarosan célba ér és mutathatom.

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépet kaptál! :) De én is ám :)) Csak még megvárom hogy az én ajándékom is célbaérjen, majd utána mutatom meg.

    VálaszTörlés
  2. Szuper szépet kaptál! Iszonyú jók a színei!! Lila-zöld, vauuuu:)

    VálaszTörlés
  3. Most irigykedem, mert én még nem kaptam meg. Talán ma, mikor hazamegyek....
    Ez a színkombináció elbűvölt!

    VálaszTörlés
  4. Csodálatosan szépet kaptál!Lenyűgözőek ezek a színek!

    VálaszTörlés
  5. los colores preciosos, y el modelo muy lindo felicidades

    VálaszTörlés
  6. Nohát Adri! Nagyon szépségeset kaptál! Annyira hasonlóak a színek az én ajándékomhoz :-)
    Tényleg mázlista vagy, de én is jó helyről kaptam :-) Viseld örömmel!

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű szettet kaptál!!!!!!
    Viseld örömmel! :-)

    VálaszTörlés
  8. Óóóóóóóóóóóó kedves Cimbi, micsoda felvezetés!!!!! Egy kicsit mosolygok egy kicsit elérzékenyülök és nagyon örülök annak hogy TE elégedett vagy!!! Viseld egészséggel!!

    VálaszTörlés
  9. Tényleg csodálatos szettet kaptál! Úgy ahogy mondod, Magdi ékszerei tökéletesek, mint ez a szett is! :-) Örülök, hogy megérkezett hozzád! :-)

    VálaszTörlés
  10. Igazán szép, utánozhatatlan. Én is szivesen viselném.

    VálaszTörlés