2010. december 18., szombat

Ajándékok, nyeremények, egyéb jók 2. rész...


... avagy: Gyöngypörkölt helyett...

Cseresznyevirágnak készítettem ajándékot Tímel Karácsonyi adok-kapok játékában. Cseresznyevirág blogját már ismertem, közel állnak a szívemhez a gyöngyei, nagyon örültem és kicsit büszke voltam, hogy neki ajándékozhatok. A kásák és csiszoltak közé felvettem a damilra sok-sok szeretetgyöngyöt is, csillogjanak neked Veronika az ünnepen!

És hogy miért gyöngypörkölt helyett? Nem bírom magamban tartani, de akik olvastok néha, úgyis tudjátok, hogy mindig jár a szám :) Az úgy volt, hogy Timi jó korán indította a játékot, még a levelek is alig sárgultak akkoriban, úgyhogy volt idő gondolkodni, ihletet gyűjteni. Na ilyenkor szoktam én az utolsó pillanatban - vagy azután - elkészülni :) Megfűztem mindent időre! és aznap mikor postára akartam adni, felpróbáltam a nyakláncot, rajtam maradt. Aztán főzés közben hopp, jött egy kis manó, és kikapcsolta a láncot, amely a pörköltös lábasban landolt! Ha lenne düh-menedzsment trénerem, büszke lenne rám, mert röpke toporzékolás után mindjárt eszembe jutott, hogy de jó, úgyis több ötletem volt Veronika nyakláncára, akkor most megcsinálom azt, ami utólag jutott még eszembe! Így született ez a zöld-ezüst nyaklánc, jelentem, százszálalékosan pörköltmentes!

Köszönöm a játékot Timinek, a meghirdetés óta minden ajándékozó kedvű résztvevő blogján jártam már, sok-sok szépséget láttam, sokat gazdagodtam! Jövőre is jövök :) Veronikának pedig köszönöm a gyönyörű fotót!

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ajándékokat készítettél!!!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Es todo muy lindo. Una maravilla!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. :-D Jót nevettem a teljes gyöngypörkölt sztorin! Kedves Adri, még egyszer Nagyon Köszönöm! És örülök, hogy megismertelek :-)!

    VálaszTörlés
  4. Képzeld, azóta folyamatosan a nyakamban van a mohaachátos nyaki, nem tudom letenni :-), valami különleges oknál fogva annyira jó hatással van rám :-)!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen lányok, gracias! Veronika, nagyon örülök, látod, mondtam én hogy szeretetet is fűztem bele, annak pedig áldásos a hatása. De lehetnek más titkok is a kőben :)

    VálaszTörlés