2010. szeptember 23., csütörtök

Megérkezett a nyereményem!


Timel (Bellisperennis) játékán nyertem ezt a csodás nyakbavalót. Ma hozta a postás bácsi! Már képről nagyon tetszett, mikor megnyertem, belezúgtam, és ma amikor felvettem, mély és bensőséges szerelem lett a flörtből :-)) Vidám, színes, pont tökéletes a hossza... Olyan nagy öröm két (nem saját) kéz által készített gyöngyöt viselni. Látogassátok meg Timel blogját, annál is inkább ajánlom, mert rokonlélek: ő is hellenofil. Köszönöm, Timi!!

5 megjegyzés:

  1. Kijelentem hogy nem vagyok irigy, egy csöppet sem.Legalábbis nem nagyon.Mert ugyebár irigykedés csuda rossz dolog!Szóval én nem....nem vagyok.
    Na jó!!!
    Igenis irigy vagyok egy kicsit!
    Vagy nem is kicsit!Jaj nekem!
    :-)))

    VálaszTörlés
  2. Mielőtt azt írom amiért jöttem:
    norono, igazán jót nevettem a kommenteden :) Köszönöm!


    Cimbilimbi, annyira örülök, hogy így tetszik!!! Megmondom őszintén,mikor kitettem a játékban, nem fűztem hozzá sok reményt, hogy kelleni fog valakinek...aztán kidrült, hogy már megint tévedtem :) Szeretem az ilyen tévedéseket :):):)

    Köszönöm a játékot!!!
    Viseld egészséggel :)

    VálaszTörlés
  3. Nóri, ne fogd vissza magad:-) Emberi dolog, biza én is sárga vagyok néha...

    Timi, nagyon szeretem, és nem csak azért mondom, hogy mondjam! Ma megsétáltattam, és ketten is le akarták szedni rólam... sajna nem jutott eszembe akkor, de a következőt elirányítom hozzád :-)

    VálaszTörlés
  4. :):):)

    Vagy horgolj nekik egyet :) Ami csak tetszik :)
    Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépet kaptál, viseld egészséggel. :-)

    VálaszTörlés