2010. szeptember 2., csütörtök

Mély levegővétel... és PIF!



Hát kérem az úgy volt, hogy Norononál jelentkeztem, mert annyira szeretnék egy általa készített ékszert! Persze tisztában voltam, hogy nekem is vállalnom kell három ajándék elkészítését, ezzel nincs is gond. Az viszont csak most, a bejegyzésre készülődve futott át kicsi agyamon, hogy és akkor mi lesz, ha nem jelentkezik nálam senki?! Hát az lesz, hogy türelmesen várni fogok, néha orvul előre teszem ezt a kiírást, és amikor már jó sokan megismertek, majd csak lesz három bevállalós gyöngytyúk (esetleg gyöngykakas). Ugye lesz... Lécci-lécci :-))

Szóval a szabályok:

1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három bátor ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, melyet én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik. (Csak ebben az esetben jár az ajándék tőlem!)

Hajrá!!! Előre a megszakíthatatlan ajándék-lánc útján!

4 megjegyzés:

  1. Szia! Szeretnék jelentkezni a játékodra elsőként. :-)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de jó! Nagy-nagy örömmel fogom készíteni az ajándékot! Tudtam én, hogy türelmesnek kell lenni, és meglesz az eredménye :-)

    VálaszTörlés
  3. En is szeretnek a gyonyoru munkadbol. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagy örömmel jelentkezek a játékodra én is hogy is hagyhatnám ki :).Köszi :)

    VálaszTörlés