2010. szeptember 12., vasárnap

Piros-fehér örvény


Horimarikának és Marijjának ajánlom ezt az előzetest - mert ők biztosan olvasták a tegnapi gyöngytelen bejegyzést :-) Marika, Marijja, köszi, és gyertek vissza, mert nemsokára jön az orosz ihletésű PIROS medál! A biser.info egy mintája volt a kiindulópont. Azt tudtam, hogy tányéralátét (!) nem lesz belőle, de megindult az agyam, menésének eredményét nemsokára látjátok majd - persze ha visszalátogattok!

5 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom mit tudsz kihozni belőle, mert nekem is tetszik ez a minta csak még nem tudtam beépíteni sehova! Kár lenne tányér alátétnek használni attól méltóbb helyet érdemel!

    VálaszTörlés
  2. Nekem viszont tetszik a minta...akár tányér alátétnek is eltudnám képzelni!Mért ne! Biztos másnak nem lenne ilyen klassz tányér alávalója!
    Ezzel persze nem lebeszülni akarom remek munkáid!

    VálaszTörlés
  3. A minta nagyon tetszik, meg is csináltam egy-egy "örvényt" több színösszeállításban. Aztán elkezdtem agyalni, hogy mi legyen belőle. Valahogy asztalra nem tudtam elképzelni, de most elgondolkodtam, lehet, hogy nekiállok majd egy karácsonyi asztaldísznek, mondjuk piros-arany-zöld színekkel :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper lett. Pedig az ukránok készítenek és használnak ilyen vagy hasonló tányér vagy váza alátétet. Nem tudom, hogy mennyire laza, de kettőt nem lehetne összedolgozni?

    VálaszTörlés
  5. Én szeretnék kérni egy kis segítséget. Megnéztem a linket és az alapján próbálom elkészíteni a mintát. A 4. lépés után elakadtam, és nem tudom hogy folytassam. Mintha a két lépés között lenne valami. Nincs valahol egy részletesebb leírás? Tudna nekem valaki ebben segíteni? Köszi!

    VálaszTörlés