2011. július 2., szombat

Seis puntas remake, avagy türkiz mánia reloadedAzért beszél még magyar :) A remake-re mondjuk a riméken kívül nem ismerek magyar szót, a türkizt viszont újratöltöttem, beváltva pár bejegyzéssel ezelőtti fenyegetésemet. Quienlodira csodás mintáját azóta szeretem, amióta először láttam ilyen karkötőt. A szerelem azóta is tart, újra is fűztem, a tavalyi hó úgyis messze van már, gondoltam, nem emlékeztek majd az ismétlésre :) A medált is elkészítettem már majdnem ugyanígy, azt Krisztina blogbarátom viseli.

Szép hétvégét!

18 megjegyzés:

 1. Hát ez csodálatos Cimbi!!..imádom a türkizeidet!!!!

  VálaszTörlés
 2. Én is csodálom ezt a színt és csillagot, ahogy a széle csillog!:) Valami rémlik, hogy volt már hasonló türkizség..., csak ismételd bátran, gyönyörűűű!!!:)

  VálaszTörlés
 3. NAgyon szépek lettek ezek is ám!

  ...és igen... nagyon kedvenc az általad készített ehhez hasonló türkizes csoda! Egy alkalommal már majdnem lenézték a nyakamból, de semmi pénzért nem adnám senkinek!

  VálaszTörlés
 4. Imádom, bármennyit szívesen nézegetek belőle! Csak rajta!!! :-D

  VálaszTörlés
 5. Hú de jó, csúcs a színe! Neked is nagyon szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 6. Hű-ha..., és nyugodtan csináljad amíg örömed telik benne :))

  VálaszTörlés
 7. dejóóóóó! nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép!!!!
  Kérlek nézz be hozzám, díjat kaptál tőlem !!! :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett a medál és a karkötő is! :)

  VálaszTörlés
 10. Jaj de szép Cimbi! Amúgy is a kedvenc színem!

  VálaszTörlés
 11. Hát ezt nagyon jól összeraktad! Csúcs lett!

  VálaszTörlés
 12. Jó napot! Nekem lenne pár kérdésem. Ezek a gyöngyök valódi türkiz kőből készültek? Ha igen hol lehet eredetihez hozzá jutni és honnan tudom, hogy valódi?
  Amúgy az ékszer nagyon szép, ügyes kezek alkották :)

  VálaszTörlés
 13. Kedves Névtelen! Köszönöm, hogy jöttél, és hogy tetszik. A kicsi (kása) és a közepes méretű (csiszolt) gyöngyök japán és cseh üveggyöngyök. Ezeket sok helyen be tudod szerezni, interneten is, üzletekben is. Ha írsz egy e-mailt, és elmondod merrefelé laksz, tudok segíteni lelőhelyet keresni. A nagy golyó középen... hát, elméletileg lehet valódi türkiz, de nem hiszem. Ha valódi türkizt szeretnél, ásványboltba vagy ásványvásárba érdemes elmenned. Remélem, tudtam segíteni :)

  VálaszTörlés