2011. augusztus 6., szombat

Augusztusi lángoló égbolt

Legkedvencebb sógornőm és imádott unokaöcséim nyaralni mennek! Mint szakképzett esőcsináló, most muszáj vagyok napsütéses balatoni meleget csinálni, hogy Mátékám és Ákoskám a lehető legjobbat hozzanak ki a nyaralásból.

Ez a drágaság a pillanat szülötte, mert nem volt idő újra- és újrafűzni. Ha nem minta után fűzök, általában elindulok valamerre, aztán hatszor-nyolcszor újrafűzöm, míg elégedett vagyok. Most nem volt idő, szaladtam ezerrelnövekedőfüvetmegregulázni-gyomotölni-szedretszedni - szóval nincs idő átgondolni. Fogadjátok szeretettel, hibáival együtt. Ihletője volt az augusztusi éjszakai égbolt :)

9 megjegyzés:

 1. Nagyon ütős, mutatós lett. Nem látok benne hibát, kár lett volna bármit lebontani, olyan tökéletes lett. Csodálatosak a színei!!!!

  VálaszTörlés
 2. Én sem látom mi a hibája,egy nagyon vidám darab lett belőle,szerintem is kár lett volna lebontani!Nagyon ütős színei lettek!

  VálaszTörlés
 3. Hol kell keresni benne a hibát? Én nem találtam :D
  Csatlakozom RaMary-hoz - nehogy lebontsd, nagyon jól sikerült!

  VálaszTörlés
 4. Szuper kis ékszer, hibátlan, mutatós! Ügyesen összehoztad!!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon aranyos! Hiba? Hol a hiba???

  VálaszTörlés
 6. Ó, ebben a meteor-esős időben ez, mintha onnan pottyant volna ki!:) Gyönyörű, izzó szépség! Várjuk a csillaghullást 12-én, igyekezz!:)))

  VálaszTörlés