2011. augusztus 10., szerda

EsthajnalcsillagA legutóbbi beszerzésből van még pár kék rivolim, arra gondoltam, kipróbálom mik sikerülnek a befoglalás után - sok gyöngyössel ellentétben nagyon rá tudok kattanni egy-egy mintára, fűzési technikára, színre, és sorozatgyártok :)

Fogadjátok szeretettel az első epizódot, melynek címe Esthajnalcsillag. Azért választottam ezt a nevet, mert a rivoli színe emlékeztet Arwen Undómiel szemének színére, bizonyos fényviszonyok között mindenképpen. Arwen pedig ugye nem más, mint népének Esthajnalcsillaga...Annyira pihent az agyam, hogy megpróbáltam a nyakába retusálni a kis medált, de nem sikeredett szépre, majd ha keresztfiam megjön a nyaralásból, együtt nekifutunk.

Szép estét, ha a szél mindenhol ilyen erős mint nálunk, elfújja a felhőket és látható lesz az est leszálltával az Esthajnalcsillag!

UI - Hogy nevet adtam neki, nem azt jelenti, hogy bármilyen jogot formálok a mintára, a befoglalást mindenki ismeri, a medál kétharmadrészt Vezsuzsi Bódogja, a kék golyók méreténél fogva az utolsó egyharmadot már saját kútfőből kellett kitalálni :)

17 megjegyzés:

 1. Hát ez egyszerűen pazar! Nagyon klasszak a színei! és pont Arwen nyakába passzol::))

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez a kék!!! Tényleg mesés!:)
  Én Arwen nyakába ezt, az arany helyett ezüsttel tenném..., merthogy csillag, meg az egyéb színek, stb.., de most csak játszogatunk az ötlettel, igaz? Ez pedig csak az én véleményem, mint "üveges"!:DDD

  VálaszTörlés
 3. Hú az a rivoli de gyönyörű!! Különlegesen szép tőle a medál!

  VálaszTörlés
 4. Szuperjól néz ki! Mesések ezek a színek így együtt, ezzel a mintával!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó lett!
  Én is mindent több színben kell megfűzzek! Szerintem nincsen ebben semmi rossz :-)
  Kíváncsian várom a folytatást..

  VálaszTörlés
 6. Ragyogóan szép, a név is találó, varom a testvéreket.

  VálaszTörlés
 7. Ez annyira gyönyörű ezek a színek fantasztikusak és a medál is fenomenális, de azért a kék tekláért külön megvagyok veszve!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Csodás medál!Légyszi tájékoztass milyen nép tagja a csajszli?Én csak azt tudom hogy a faterja az Aerosmis énekese ami nagyon jó zene!

  VálaszTörlés
 9. Fantasztikus, ezek a színek rabul ejtenek, de hát Arwen szeme is erről híres!

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm szépen lányok! Ildi, lesz ezüstös is, a tündékhez az illik :)

  Keka, jót nevettem :) Liv Tyler játszotta A gyűrűk urában Arwent, a féltündék királyának lányát. Látod, milyen vagyok, annyira szeretem a filmeket - no meg a regényt -, el sem képzeltem, hogy van aki nem ismeri :)

  VálaszTörlés
 11. Még szép, hogy szép!!! Ne aggódj, nem csak te szeretsz egy jól sikerült mintát milliószor megfűzni:-DDD

  VálaszTörlés
 12. Nagyon csinos! Es en is szeretke "sorozatgyartani" de azert 3 dik utan mar unom kicsit:))

  VálaszTörlés