2012. február 7., kedd

Dugi(s) játék :)



Akik ismerik Belinda világát, most biztosan felkapták a fejüket - hah, plágium! Persze szó sincs erről, Belinda barátommal közös Bálint-napi akciónk részeként hoztam ide - az ő engedélyével, sőt biztatására - az általa kitalált játékot. (Milyen szépen alliterálna a cím: Bálintozás Belinda barátommal - Babits Bihály biztosan bírná :))

Hogy kell ezt játszani? Valahol a blogomon eldugtam egy hivatkozást - linket -, ami elvisz Belinda Meska-boltjába, ott is egy szívecskés horgolt Belinda-tallérhoz. A feladat: jól körülnézni nálam, minden kattintható cuccra rákattintani, és várni, hogy megjelenjen a horgolt nyeremény. Ezután megjegyzést írni itt, amelyben pontosan leírod, hogy néz ki a meglelt képen látható tallér. Az első helyesen kommentelő viszi a tallérkát.

Szóval a nyeremény bárhol lehet a blogban: felül, oldalt, középen, alul :) Annyi segítséget adok, hogy tavalyi bejegyzéseket ne nézegessetek, ott biztos nem lesz. A tavalyelőttiekben sem - annál régebbiek pedig nincsenek is :)

A játéknak lesz még folytatása, ez ugye mégiscsak gyöngyös blog, nem csak tiszta szeretetből reklámozom Belindát - persze abból kifolyólag is -, az én szívecskéimnek is lesz majd szerepük :)

Sikeres keresgélést, a játék addig tart, amíg valaki meg nem találja a dugit! Ilyen cidriben nincs is jobb, mint kipihenni a hólapátolást a számítógépnél ücsülve, kattintgatva :)

FRISSÍTÉS - alig egy óra múlva, megvan a tallérka gazdája, aki nem más, mint Sviro-Ildi :) Most vagy Ildi nagyon szemfüles, vagy az én dugizási módszerem gyermeteg. Szerintem mindkettő :) Viszont megkérlek Ildi, ne áruld el hol találtad. Hogy a később érkezőknek is legyen kedve keresgélni, a következő megtalálónak én adok valami Bálint-naposat. Az ugye nem nehéz, ha gyöngyöt fűz az ember :) Úgyhogy hajrá, lehet még keresgélni Belinda tallérját, kattintgassatok kedvetekre.

FRISSÍTÉS 2 - SZERDÁN - Igazi villámjáték volt, Ildi után Farci is gyorsan megtalálta a dugit, neki egy szív medált reptet majd a sasposta :) Köszönöm, hogy játszottatok! Belindánál is volt dugijáték, úgy látom már ott is megtalálta valaki szerencsés a linket, csak persze lassabban, mert Belinda banyatündér sokkal ügyesebben eldugizta, mint én :)

9 megjegyzés:

  1. Fehér középső kitöméssel, piros fonallal horgolt "rögzítőháló", középen nyers színű anyagon piros x-szemes szívecske. "plusz némi fehér gyöngy díszítés
    Nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljen Ildi! Tiéd a tallérka, még ne áruld el hol találtad, a következő sikeres kattintgatónak is lesz ajándék :) Keresünk Belindával tallér-ügyben!

      Törlés
  2. Nincs igazad, jól eldugtad, merthogy nem egy-két perc alatt lett meg :))
    Nagyon jó kis játék ez! Bármikor máskor is nagyon szívesen játszanék ilyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ildi, megbeszélem a copyright tulajdonossal, Belindával :) Én is szeretek nála játszani, hátha kiagyalunk valami franchise-megoldást!

      Törlés
  3. Megtaláltam :)))
    Horgolt piros, középen keresztszemes szívecske - gyöngyökkel :)) Írjam, hogy hol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Farci, gratulálok! Írd meg, és a címed is de azt csak e-mailben: cimbilimbiblogoldajakukacyahoopontcom!

      Törlés
    2. Mikor szépre vágyom :)
      Köszönöm!

      Törlés
    3. Te is ügyesen eldugiztad, csak mi voltunk Sviroval nagyon gyorsak!! :))))

      Törlés
  4. Ohh that's so sweet these hearts and anothers pieces!!!!!
    Greetings from Panama!!!!!!!!!

    VálaszTörlés