2010. október 21., csütörtök

Két blogista ha találkozik


A hét egyik kedves történése, hogy Belindával találkoztam, két édes-kedves horgolt karkötő megszerzése céljából. A karkötőket ITT és ITT lehet megtekinteni, életben még csudásabbak ám! A bézst már meg is sétáltattam azóta, nagy tetszést aratott, sőt, egy kedves BKV ellenőr azt mondta, ha neki adom, nem kell a jegyet-bérletet felmutatnom! Inkább elirányítottam Belinda blogjára, tessen a Meska boltjában vásárolni :-D

Ha már az ő csipkekariját hordom, szerettem volna, ha Belindának is van tőlem valamije. Horgolni, kézimunkázni utoljára áltiban a gyakorlati órán kíséreltem meg, a tanárnő nagy rettenetére :-( úgyhogy maradt a gyöngy, ezt a szitakötőt vittem. Jó volt veled találkozni, Belinda!

Photo courtesy of Belinda Világa :-)

9 megjegyzés:

 1. Nagyon kedves ez a kis szitakötő igaziban is nagyon szeretem őket.

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon örültem a találkozásnak, annak, hogy tetszettek a karkötők, és a gyönyörű, finom kis szitakötőnek (azt hiszem, a mobilomra fogom rátenni:).
  Nem utolsósorban köszönöm a BKV-nál kifejtett marketingmunkát, hatalmas piaci távlatok rejtőznek benne: először egy ellenőr, aztán kettő, határ a csillagos ég!:)

  VálaszTörlés
 3. Tündéri ez a kis szitakötő! És micsoda színe van!

  VálaszTörlés
 4. Hát azt el sem árulom, hogy Belindától ugyanazt a fekete karit és bézsből pedig egy kitűzőt mondhatok magaménak!A szitakötő pedig még mindig nagyon tetszik!:-))

  VálaszTörlés
 5. Karkötőért, bérlet???? Ez nekem is megmozgatta a fantáziámat! :-))) Na persze ezt a gyönyörűséget én sem adtam volna!
  Édes ez a szitakötő! :-) Nagyon tetszik!!!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm lányok! Belinda, képzeld csak el, hogy tendert nyersz a BKV uniformisok kiegészítőinek tervezésére-elkészítésére :-D Egyébként volt jegyem, úgyhogy nem lett volna biznic a dologban, de örültem, hogy tetszett a hölgynek a karim.
  Nóri, megtiszteltetés olyan csipkét magaménak tudni, mint amilyen a tiéd is :-)

  VálaszTörlés