2010. október 3., vasárnap

Szivárványos nyakláncaAz olajpocsolya-színű szett nyaklánca is elkészült. A képet vagdosás közben elbaltáztam, úgyhogy képzeljétek hozzá a "láncot", nem nehéz... (bár töredelmesen bevallom, nekem tetszik ez a kompozíció) A gyűrűvel együtt szerettem volna újrafényképezni, de kisebb baleset érte szegényt (konkrétan a rosszcsontabbik kutyám szétrágta), úgy látszik ez a szett képen sosem lesz teljes :-)

5 megjegyzés:

 1. Sajnálom ezt a kis malört a kutyussal.
  Tetszik a szine, olyan visszafogot de mégis hatásos. :)

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nem rossz a kompozicíó,és mivel én elég virtuális típus vagyok,oda tudom képzelni a lánc többi részét is! :) :)
  Kiskutyától viszont nem volt szép amit tett!
  Remélem megbeszélted vele! :)
  Mármint,hogy várják itt többen a teljes szettet!

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszik! Szeretem ezt az "olajtócsa" színt is.:) Azt hagy kérdezzem meg, hogy simán össze van tekerve a két sor?

  VálaszTörlés
 4. Igen, volt egy nagyon komoly beszélgetésünk. Nézett rám a nagy barna szemével, amitől persze mindig meghatódom, és megígérte, hogy nem tesz ilyet többet. Utána eloldalgott a véletlenül nyitva hagyott mosdóba és kilopta a klotyópapírt... úgyhogy a gyöngyök mellé került lakás-szerte jó adag rágott papírcafat is. Asszem nem én vagyok a kutyakiképzés bajnoka :-)

  VálaszTörlés
 5. Neem, ez a saját szüleményem :-) Mármint nyilván nem én vagyok a feltaláló, csak magamtól találtam ki, hogy tekeredjen. Kétszemes herringbone lánc, csak mindig hátulról öltök fel a következő sorhoz, ettől tekeredik. Majd írok mélt.

  VálaszTörlés