2010. október 17., vasárnap

Őszi csokorNem tudok betelni a szivárványozó gyöngyeimmel :-) Ezt a medálkát más szögből is le kell majd fényképezni, így nem igazán jól látszik, hogy peyote háromszögeket összevarrtam az egyik oldaluk mentén, és olyan kála-forma tölcsér lett belőle. Még többféle tervem van a tölcsérkékkel, ha megvalósulnak, mutatom. Szép októbert mindannyiunknak :-)

6 megjegyzés:

 1. Hű és ha micsoda ötlet nagyon tetszik!!!!!!!! Várom a folytatást!

  VálaszTörlés
 2. Remélem jó sokat vásároltál azokból a szivárványozó gyöngyökből!
  És még sok-sok ilyen szépségen legeltethetjük a szemeinket!
  Szép októbert neked is! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól sikerült, igazán mutatós lett.

  VálaszTörlés
 4. Szia,
  most jutottam el odáig, hogy alaposan körülnézzek Nálad és el kell mondanom, hogy nagyon szépek és ötletesek a munkáid!! Ezután jövök bámészkodni!:)) És szép októbert neked is! :)

  VálaszTörlés
 5. Örülök, hogy játszol és köszönöm, hogy kiraktad a blogodba!!! :-) Gyönyörűek az ékszereid, biztosan jövök még! :-) Ez a medál különösen tetszik! Gyönyörű és ötletes!!!

  VálaszTörlés
 6. Szia ! Köszönöm, hogy jelentkeztél nálam a PIF játékra, megvallom őszintén, el telt egy kevés idő, mire az első jelentkező befutott. Így pedig hogy Te is jelentkeztél másodiknak kezdek reménykedni, hogy még valaki odatalál hozzám.Kérlek írd meg a postacímed, hogy egyszer csak csöngessen a postás.:)
  Ja és nem utolsó sorban, nagyon kedves ez a medál.

  VálaszTörlés