2011. július 14., csütörtök

Incifinci flower power újra - és köszönetnyilvánítás / Teeny-weeny flower power and a big thanks!



Ez a kis virág direkt azért készült, hogy megköszönhessem a mintát Holle Randy-nak. Bevallom, sok mintához hozzájutottam már gyöngyös barátok és az internetes keresőmotorok segítségével, de akkor is általában megemlítem a megálmodót, és megköszönöm neki. A flower power esetében viszont nem is tudtam, hogy ki az alkotó :( Egy fotósorozatom volt orosz leírással (aztán kiderítettem persze, hogy a biser.info-ról van), és gyöngyös blogbaráttól kaptam személyi edzést :) Örülök, hogy Holle meglátogatta a blogomat, ezúton köszönöm neki ezt a csuda mintát, amit Vlagyivosztoktól Timbuktuig ismernek és fűznek a peyote-imádók. Vielen dank, Holle!

This teeny-weeny flower power was especially made to say thank you to Holle Randy. Even when I bead using a tutorial which I did not purchase but found on the Internet or received from a beading pal, I usually mention and thank the creator. In this case, I am ashamed to tell you that I did not even know who made the original pattern :( I received a photo-based tuto (later I found out it was copied from a Russian site), and asked for help from a fellow beader. With this little beauty, I would like to express my gratitude to Holle for visiting my blog, and of course for creating this wonderful flower which is known and adored all around the world. Vielen dank, Holle!

6 megjegyzés:

  1. Szerintem egyike az örök és megunhatatlan mintáknak!Nagyon szép munka jó színekkel!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozok én is, szép pontos munka.
    Ami a megálmodót, illetve a forrást illeti és a te köszönetedet, hát tudjad igen csak jó érzés egy ilyen gesztusról olvasni.
    Szép lelkü emberke vagy Cimbilimbi, jó hogy vagy:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik teeny weeny!! :) Ügyes vagy, és jól esik olvasni, hogy mások is ilyen hálásak a mintákért. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű színei vannak ennek az új Incifin FP-nek, és nagyon örülök hogy olvashattam a bejegyzésedet, így én is megtudtam ki a szerző. Köszi!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű a medál,- a segítségeddel- amit köszi Neked Cimbi, sikerült elkészíteni.És én is köszi a mintát is, nagyon megszerettem mindenféle formájában és színében és nagyságában! Még adós vagyok a mutogatással, de majd hamarosan!! :)

    VálaszTörlés
  6. Please apologize I did not write my comment earlier. Many many thanks for your kind words and the sweet little flower. You do wonderful work and I really love visiting your blog and see all your "eye candy". Keep up the great work
    hugs
    Holle

    VálaszTörlés