2011. október 21., péntek

Ismét egy mesés nap :)



Ma megint a való világ adja a mesét! Tegnap kicsit morgós medve voltam - gondolom, az időváltozás is közrejátszott, bárhányszor kinéztem a borús-szürke világra, morgolódni támadt kedvem. Ma viszont bekukucskált a nap az ablakon, és innentől kezdve mindenfelől örömök záporoztak rám! A kutyák kis- és nagybaleset nélkül kibírták az éjszakát (15 év az bizony 15 év), a közértben tényleg az volt leakciózva, amit az akciós füzetben kinéztünk, hogy de jó lesz ha lesz nekünk, mikor pedig hazaértem... :) egy csomag várt, feladója a Madewithlove.hu, benne három álomszép csillogós sál - az én nyereményem!!! :D



Az úgy volt, hogy nemrég ráleltem az ÉkSzertartás blogra - kedves blogbarátommal, Moonsafarival volt egy jó kis interjú. Fel is iratkoztam, olvastam az interjúkat, nézegettem a csodás gyurmákat, drótokat, bőröket, gyöngyöket, és emlékszem egyszer gondoltam is magamban - na ahhoz még sok kell, hogy én is ott legyek (mentségemre mondom: irigység még halványan sem volt bennem, de hát ki nem szeretné, ha valakinek valahol úgy megtetszenének a készítményei, hogy be akarná mutatni őket? ;)) Na szót szóba öltve, a blogon hirdették meg Decsi-Kiss Dorka és a Madewithlove.hu közös nyereményjátékát: Dorka csuda-csilivili peyote fülbevalójáért és három csuda-csilivili sálért lehetett kommentelni a fészbukon. Persze kommenteltem, lájkoltam, séreltem, aztán vártam október 3-át, a sorsolást. Aztán... aztán október közepe lett, és kaptam egy e-mailt, hogy ugyan kell-e nekem a nyeremény :))) (Nagyon béna vagyok fészbuk témában, még nem sikerült magamévá tennem a tudást, mit hogy állítsak be, hogy bizonyos dolgokról kapjak, másokról pedig NE kapjak értesítést.)



Száz szónak (nálam mondjuk ezernél kezdődik :)) is egy a vége: MEGNYERTEM, enyém a füli és a sálak, köszönöm Dorka, Annamari, Kati, csuda boldoggá tettetek :) És a hab a tortán: megkerestek a lányok, mert megnézték a blogom és úgy gondolták, bemutatnák! Na, így legyen kishitű az ember lánya! Az interjú ITT olvasható :) És lesz folytatás, de pssszt, az még titokos!

Akkor most abba is hagyom a hablatyolást, készülök az igazi mesére inkább, jön majd nemsokára. Szép napot!

14 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Irigykedve ugyan...
    Jókat nevettem a Címéken! :))))

    VálaszTörlés
  2. Olvastam az interjút, még mielőtt itt írtad volna :) Nagyon tetszett az is, akár csak a meséid. Gratulálok a nyereményekhez!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a csodás nyereményekhez és az interjúhoz is.Izgatottan várom a következő mesét.

    VálaszTörlés
  4. Szívből gratulálok, a nyereményekhez, és az interjúhoz egyaránt!!!!!
    :-)

    VálaszTörlés
  5. Jajj de jóóó:) Szeretek ilyenekről olvasni:)

    VálaszTörlés
  6. Remélem ez nem mese!!!!!!????Nagyon nagyon szerencsés vagy,Gratulálok!:))))

    VálaszTörlés
  7. Szuper az interjú, örülök, hogy ennyi mindent megtudtam Rólad! Gratulálok a sok szép nyereményhez is!

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok !!!!!
    Az interjú nagyon tetszett !!!!!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok...."mesés" az interjú...csakúgy mint a nyereményeid!

    VálaszTörlés
  10. Szívből gratulálok!! Az interjúhoz is!!!

    VálaszTörlés
  11. Jó volt olvasni rólad,sokkal személyesebb volt ez az interjúd,nagyon tetszett:)Gratulálok a nyereményhez is:)

    VálaszTörlés
  12. Mert megérdemled :-))! Gratulálok az interjúhoz és a szép ajándékokhoz is!

    VálaszTörlés
  13. Mi is gratulálunk és decemberben találkozunk! ;)

    VálaszTörlés