2010. október 27., szerda

Elcserélném...


Ápdét: ELCSERÉLTEM, KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI ÉRDEKLŐDÖTT! NAGYON JÓ EZ A CSEREBERE BLOGOLÁS :-))
... egy gyöngyös könyvem: Carol Wilcox Wells: The Art & Elegance of Beadweaving (ITTtaláltok részleteket a könyvből), angol nyelven, néhány klasszikus gyöngyfűzési technikát tanít meg, sok-sok mintával: peyote, herringbone, gyöngyhorgolás, chevron chain, spirálok, nagyon klassz begyöngyözött golyók és gyöngyölt gyöngyök (beaded bead). A könyv újszerű, nagyon jó állapotban van, a borító szélein azért picit látszik, hogy sokszor begyömöszöltem a táskámba, de nem hiányzik lap, nem tépett, gyűrött, nyúzott, nincs lekávézva sem :-)

Az ábrák nagyon jók, de némi angol olvasni tudás szükséges, mert sok minden szóban magyaráztatik el.

Ha első pillantásra érdekel, mindenképpen guglizd meg a szerzőt, ő inkább a klasszikus amerikai gyöngyös vonalat képviseli, nehogy csalódás érjen, ha netán belemész a csereberébe... Szívesen küldök több infót, tartalomjegyzéket, és ha bármikor szükséges, az új tulajnak segítek a későbbiekben a szöveget megfejteni!

Cserébe minden érdekel, ami gyöngyfűzés: üveggyöngy minden méretben és színben, nem baj, ha bontott csomagok (csak legalább egy kis nyaklánc kijöjjön :-)), cérnák, szálak, szalagok, köztesek, medálok, kabosonok, kövek, lógicsák, szerelékek, mit hagytam ki?

Ha érdekel, hagyj egy kommentet! És egy nagy kérés: jártam már ilyen kreatív csere-berés blogon, de persze most nem találom, ha ismersz ilyet, nagyon megköszönöm, ha megírod a címét! Előre is nagyon köszönöm!

5 megjegyzés:

  1. Este megturkálom a gyöngyeim és holnap küldöm a fotót az ajánlatomról.:)

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekelne...
    A gyöngyzug blogon is szoktunk cserélni, én is cseréltem már ott könyvet.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Engem is érdekel, én is este tudom összeszedni mit tudok cserébe felajánlani!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm lányok, közben elkelt a könyv, tényleg köszönöm, hogy jöttetek csereberélni!

    VálaszTörlés